nybjtp

nyheter

Klordioksid-tabletter brukes til å bekjempe COVID-19

Klordioksid-tabletter har vist seg effektive mot COVID.Det kan drepe viruset fullstendig.ClO2 hadde blitt anbefalt å bruke til luft- og overflatesterilisering i epidemiske perioder som H1N1 og COVID-19.YEARUP ClO2-tabletter er mye brukt i Kina og i utlandet for epidemisk desinfeksjon.I den nåværende COVID-19-perioden fungerer ClO2 godt for å beskytte mennesker mot virusinfeksjon.

Kina anbefaler daglig ClO2 som desinfiserende tablett for COVID-19

nyheter 1

INFORMASJON fra KINA DAGLIG

Anbefalte applikasjoner:
Vanndesinfeksjon (drikkevann og sykehuskloakk),
Overflatedesinfeksjon, desinfeksjon av drikkevarer og servise, desinfeksjon av utstyr og verktøy for mat og drikke, desinfeksjon av frukt og grønnsaker, desinfeksjon av medisinske apparater og instrumenter, luftdesinfeksjon

Anbefalt dosering:
Overflatedesinfeksjon: 50mg/L-100mg/L, 10min-15min
Drikkevann Desinfeksjon: 1mg/L-2mg/L, 15min-30min
Sykehuskloakkdesinfeksjon: 20mg/l-40mg/L

nyheter 2
nyheter 3

YEARUP ClO2-tabletter hadde blitt brukt på mange sykehus for luft-, overflate- og kloakkvanndesinfeksjon

YEARUP ClO2-tabletter brukes til offentlig desinfeksjon som stasjoner

nyheter 4

YEARUP ClO2-tabletter brukes til sterilisering av kjøretøy som ambulanse, buss og fly

nyheter 5
nyheter 6
nyheter 7

YEARUP ClO2-tabletter brukes til skoledesinfeksjon.Produkt studenter og lærere fra virus

nyheter 8
nyheter 9

I mars 2022 angrep Omicron mange byer i Kina.Kina tok umiddelbare og strenge tiltak for å bekjempe dette irriterende viruset.Klordioksid-desinfeksjonsmidler er mye brukt i denne kampen.Det er et godt hjelpemiddel for å forhindre overføring av viruset.
Omicron angrep også byen vår i dette utbruddet.Byen vår, Langfang - den nærmeste byen til Beijing, var en av de mest seriøse.Vi Langfang Yuanmao Trading Co., Ltd, som produksjon av klordioksid, ble med i denne kampen første gang.Vårt personell kjørte våre YEARUP ClO2-desinfeksjonsmidler til epidemiforebyggende avdelinger og mange lokalsamfunn for å støtte kampen mot Omicron.Våre ClO2-desinfeksjonstabletter kommer til alle hjem.Få alle til å føle seg trygge i karantenetiden. Vi tror vi vil beseire dette viruset og snart tilbake til det normale livet!
Langfang Yuanmao donerer ClO2-desinfeksjonsmiddel til epidemiforebyggende avdelinger, ambassader og flyplasser og under COVID-19

nyheter 10
nyheter 11
nyheter 12

Innleggstid: 24. april 2022